Studio ovre.design®, an artistic designer specialist in luxury hospitality, has recently renovated the Junior Suite design at the Hotel Baia del Mar. Strategically positioned by the Jesolo seafront, Hotel Baia del Mar is a 4 stars superior boutique-hotel with an elegant and chic ambiance, and authentic excellence in hospitality.

The core of the concept revolves around creating distinctive suites, by transforming them into experiential havens overlooking the sea. Between the fourth and fifth floors of the building, the Junior Suites stand aims to provide guests with an elegant stay.

The entrance immediately reveals a sophisticated combination of contemporary design elements. The design had to focus on the well-being of the individual by reorganizing the setup in terms of space.

The real showpiece of the suites is the private sauna, separated by a glass door to give the impression of space and lightness. A window overlooks the sea, offering a panoramic view and creating a connection with nature. The wellness area extends to the terrace with an outdoor bathtub.

The finishing touches and the materials used are of the highest quality. A contemporary boiserie (wood panel) with a semi-transparent glass wall and frosted glass separates the sauna and the bathroom area from the other areas of the suite, creating a visual division that strikes a balance between intimacy and spaciousness.

The living area is modern and characterized by a boiserie extending on the vertical side and converging with the roof, giving a sophisticated style to the suite. The chromatic harmony of the materials, textures and presence of a perfectly integrated bar. The interior is defined by soft and bright colours in contrast to the vibrant furniture’s vibrant red. Except for the armchairs, the furniture is custom designed by ovre.design® Studio

Comments are closed.